Skip to content

Servicii

Mai presus de cuvinte este muzica. Într-un mod emoționant, muzica spune poveștile noastre de viață, poveștile noastre de dragoste. În compania muzicii așadar, vă așteptăm să construim amintiri memorabile!

Evenimente sociale

Muzica reprezintă un element extrem de important din cadrul evenimentelor deosebite din viața noastră, fapt pentru care aceasta trebuie aleasă cu grijă. O muzică bună poate scoate orice eveniment din anonimat, iar când vine vorba de o aniversare, o nuntă, o recepție, o petrecere, un botez, un cocktail, o gală, un bal caritabil sau alte evenimente corporate, ambianța muzicală oferită de interpretarea live a unui repertoriu atent selectat, interpretat de cvartetul Fortissimi, aduce un plus de noblețe garantând succesul evenimentului.

Prezența artistică deosebită, profesionalismul, eleganța și energia pozitivă a interpreților cvartetului Fortissimi reușesc să dea un plus de vitalitate evenimentului, iar diversitatea repertoriului, de la muzica clasică, muzică de film, caffe-concert, folclor, pop, rock, etc., contribuie la destinderea atmosferei și la conturarea specificului intim al evenimentului.

Evenimente culturale

Fie că vorbim de un vernisaj, o lansare de carte, un recital muzical, o expoziţie, un festival sau un concert simfonic, prezenţa noastră este menită să îmbogăţească evenimentul atât prin genurile muzicale diverse abordate, cât şi prin ţinuta distinsă pe care o impunem.

Nunți

Ceremonia religioasă în aer liber

Momentul cel mai important din ziua nunții este ceremonia religioasă a celor doi miri. Muzica clasică este, cu siguranță, cea mai potrivită pentru întâmpinarea invitaților, dar și pentru conducerea miresei spre altar. Piese muzicale precum: „Here comes the Bride”, celebrul „Canon” de Pachelbel sau „Wedding March”, sunt doar câteva din renumitele lucrări muzicale alese de miri, care întregesc atmosfera încarcată de emoția cununiei religioase.

Dansul mirilor

Deși dansatorii profesioniști susțin că este mult mai dificil să iți sincronizezi mișcările cu acordurile live, o astfel de experiență merită tot efortul. Cei care doresc să ofere și mai mult farmec primului dans împreună, pot opta pentru această variantă.

Încă de la primele acorduri totul se transformă: mirii devin dansatori profesioniști, ringul de dans, scena, cvartetul de coarde se transformă într-o adevarată orchestră, iar invitații, martorii unui moment magic.

Ceremonia religioasă în biserică

Pentru ceremonia religioasă recomandăm următoarele momente muzicale: marșul nupțial la intrarea mirilor în biserică, o piesă religioasă la încheierea liturghiei și/sau muzică festivă de ocazie la ieșirea din biserică.

Întâmpinarea invitaților

Întâmpinarea în sală de către Cvartetul Fortissimi, poate fi surpriza pe care mirii o pot oferi invitaților, captând atenția și zâmbetele acestora, încă de la începutul nunții.

Pentru acest moment, repertoriul ales poate fi unul ambiental, astfel încât nuntașii să fie introduși treptat în atmosfera petrecerii ce urmează să înceapă dar să le permită totodată să se familiarizeze cu sala, să admire decorațiunile alese cu grijă de către proaspăta familie, să schimbe impresii cu ceilalți invitați și să se bucure de moment, în așteptarea mirilor.

Recomandăm pentru acest moment piese celebre de muzică clasică, valsuri vieneze, tango-uri, șlagăre internaționale, muzică de film sau jazz.

Solicită ofertă

×